WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Sponsoring

Bestel je nieuwe shirt (nog tot 5 feb)

Nieuws afbeelding
 
2-2

De 4 nieuwe hoofd-/shirtsponsors van WFHC zijn bekend! Daarnaast komt ons clubtenue vanaf heden uit de fraaie collectie van The Indian Maharadja. Meer dan 50% van de leden heeft het nieuwe shirt/tenue inmiddels in de voorinschrijving besteld!

 

Onze nieuwe hoofd-/shirtsponsors tot en met seizoen 2025/2026 zijn:

Basiclabel, Schermer Installatietechniek, Genie, Dayes en The Indian Maharadja.


Met de bijdragen die deze sponsors leveren, is WFHC in staat het hockeyaanbod te blijven aanbieden en verder te ontwikkelen, maar ook om de hoogte van de contributie betaalbaar te houden. Hier zijn we de sponsors zeer dankbaar voor!

 

Onderdeel van de tegenprestatie is dat de spelers van WFHC met trots de namen van deze sponsors op de nieuwe shirts dragen. De voorinschrijving (met korting!) van de nieuwe shirts is in verband met het ontwerp door toevoeging van de 4e sponsor met 4 dagen verlengd. Bestellen met korting kan daardoor nog tot en met zondag 5 februari.

 

Als bestuur beseffen wij ons zeer goed dat het aanschaffen van de nieuwe shirts/tenues tot kosten voor de leden leidt. Keerzijde is dat we zonder onze sponsors mogelijk niet meer in staat zijn hetzelfde hockeyaanbod te kunnen blijven aanbieden. Dat blijft een lastige afweging. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle leden tijdens de voorinschrijving een korting aan te bieden. Je betaalt tijdens de voorinschrijving voor jouw shirt EUR 33,50 in plaats van EUR 50. Is de aanschaf van het shirt voor jou op dit moment financieel lastig? Neem dan contact op met de penningmeester ([email protected]).

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.