WFHC-header.png
Lid worden
Train 3x gratis mee
Meld je hier aan
Jeugd
Senioren
Jongste jeugd
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Start straks fit en voorkom blessures, doe mee met de looptraining!

Nieuws afbeelding
 
28-1
Om blessurevrij en fit aan het veldseizoen te beginnen kun je bij WFHC een serie van 3 looptrainingen volgen als voorbereiden op het veldseizoen. 

Want door verandering in loopafstand, intensiteit en ondergrond brengt de overgang van de kleine zaal naar het grote veld vaak blessures met zich mee. Door de looptraining wen je aan het veld voordat het seizoen weer begin.

De trainingen zijn op 30 januari, 6 en 13 februari om 18:30-19:00 uur op WFHC en worden gegeven door fysiotherapeut Bram Vertelman van Gezondheidscentrum Nieuwe Steen.

Kosten: 3 trainingen voor €12,-.

De trainingen zijn voor spelers vanaf de onder 14 leeftijd tot en met de senioren.

Schrijf je snel in
Er kunnen maar 10 tot 15 spelers meedoen, om echt  individuele aandacht te kunnen geven. Aanmelden kan via de WFHC app of website (bij evenementen).

De training
Tijdens de training kijkt Bram naar de looptechniek en werkt hij met verschillende oefeningen aan uithoudingsvermogen, sprintsnelheid en blessure preventie.

Peesklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij jongeren. Door een combinatie van de groeispurt en overbelasting als gevolg van de overgang van de zaal naar het veld wordt de pees te zwaar belast. Hierdoor kunnen de achillespees, knieschijf-pees maar ook de peesplaat onder aan de voet geïrriteerd raken. Dit kan zelfs effect hebben op de groeischijven.

Doordat het een uitdaging is om na een sportblessure weer op het oude niveau of hoger terug te keren, werken wij onder het motto: veel liever voorkomen dan genezen.

Bram Vertelman
Bram is gespecialiseerd in het revalideren van sportblessures, denk hierbij aan voorste/achterste kruisband en of meniscus letsel. Hij heeft met veel sporters gewerkt om na een zware blessure weer terug te keren op het veld

Sponsor uitgelicht

WFHC TV
WORD VRIJWILLIGERWFHC zoekt enthousiaste leuke, gezellige mensen die zich in willen zetten voor de club. 

Bijvoorbeeld voor de wedstrijdtafel, de technische commissie, sponsorcommissie, et cetera.

Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de club op een andere manier!

Meld je dus nu aan of neem contact op voor meer informatie.